Industry Info  
Festo
Festo

Cummins обяви нова серия компактни дизелови генератори с висока производителност

15.07.2022   |   Бизнес
 

Cummins представи първия модел от новата серия генератори Centum на виртуално събитие през юли т.г., съобщават от ИПО, официален представител на Cummins в България. Новите генератори са проектирани да осигурят точно толкова мощност, от колкото се нуждае клиентът, с помощта на високопроизводителни двигатели с по-компактни размери, посочват от компанията.
 
Centum C1250D6E/C1500D6E включва двигател QSK38 и алтернатор серия S за висока ефективност при малки размери, отбелязват от Cummins и допълват, че компактният дизайн улеснява инсталирането, обслужването и поддръжката на генератора.
 
Генераторите Centum могат бъдат конфигурирани да работят с дизел, нискоемисионен дизел и биодизел, включително хидротретирано растително масло (HVO).
 
"Серията генератори Centum бележи сериозна промяна в подхода на Cummins към проектирането на енергийни системи, като предлага по-високо ниво на гъвкавост, ефективност и устойчивост", заяви Кундж Шет, глобален маркетинг директор Mission Critical в Cummins. "Серията Centum предлага необходимата плътност на мощността, като в същото време намалява разходите за инсталиране, гориво и поддръжка. Centum, което на латински означава "сто", представлява предходното десетилетие на Cummins Power Generation и визията на компанията за следващите 100 години".

     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Cummins   Centum   генератори  

Област: Електроапаратура  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...