Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric България получи наградата Бизнес лидер на годината - 15.07.2022

15.07.2022   |   Начало»Бизнес
 

Schneider Electric получи отличието "Бизнес лидер на годината" на осмото издание на Годишните бизнес награди на b2b Media. Ежегодният конкурс е признание за постиженията на компаниите в развитието на корпоративната социална отговорност, иновациите и устойчивото поведение.

Schneider Electric България получи приза за цялостната си инвестиционна програма, която включва както проекти за разширяване и модернизация на собствените площи и мощности, така и инвестиции в квалификация за екипа и социално отговорни бизнес проекти, насочени към средата у нас.

Ключова инициатива за компанията и директна инвестиция в българската бизнес среда е конкурсът за подпомагане на дигитализацията на българската индустрия "Стартирай 4.0". Той се проведе в партньорство с Професионалната асоциация за роботика и автоматизация (ПАРА) и събра над 30 предприятия участници. Отличени в него бяха Куминяно Фрут и Обединена млечна компания, всеки от които получи пакет от три приложения за дигитализация в индустрията заедно с внедряването им.

"Помня добре времето, когато за хората беше повод за гордост и радост да споделят, че работят под ръководството на чужди мениджъри, и съм щастлива, че това вече не е така. И търговските ни операции, и производството у нас се ръководят от българи, които имат нужния размах и енергия за осъществяването на значими проекти. Печелим отличието "Бизнес лидер на годината", защото нашите лидери са мотивирани и целенасочени да развиват както бизнеса на компанията, така и цялостната среда у нас", сподели на церемонията Калина Петкова, мениджър "Корпоративни комуникации" на Schneider Electric България.

Идеята за провеждането на конкурса "Стартирай 4.0" е естествено продължение на постигната Smart Factory сертификация на завода на компанията в Пловдив. Чрез конкурса добитата вече експертиза беше споделена с пазара и директно предадена към местните бизнеси. В допълнение Schneider Electric работи по партньорства с образованието и неправителствения сектор, а наскоро обяви и разширение на предприятието си у нас с три нови производствени линии. С това до средата на 2023 година екипът на компанията тук ще надхвърли 1000 души.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Стартирай 4.0   ПАРА   дигитализация  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...