Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

През август ще се проведе десетото издание на Международното лятно училище DHC+

21.08.2022   |   Предстоящо
 

В Гьотинген, Германия, от 21 до 26 август 2022 г. ще се проведе десетото издание на Международното лятно училище за централно отопление и охлаждане DHC+.

Лятното училище DHC+ е едноседмично интензивно обучение с известни експерти от индустрията и академици в областта на районираното топлоснабдяване. То предоставя на студенти и млади професионалисти възможността да се ангажират и да се учат от опитни и реномирани лектори и да придобият задълбочени познания за сектора на централното отопление и охлаждане.

За първи път инициативата се провежда в Берлин през август 2013 г. с фокус върху DHC и интелигентния град. Оттогава платформата DHC+ работи усилено, за да предостави на участниците подходящо и иновативно съдържание, възможности за работа в мрежа и практически опит, като същевременно ги предизвиква да мислят критично за начините за по-нататъшно подобряване и развитие на сектора.

Темата на тазгодишното юбилейно издание е "Трансформация към устойчиво DHC". Програмата на курса включва лекции на известни академици и лидери в индустрията, семинари, посещения на обекти. В края на седмицата участниците в обучението ще могат да се включат в предизвикателствата на новоразработения хакатон REWARDHeat.

Повече за обучението може да научите тук.

     
Източник: EHP

Ключови думи: DHC   централно отопление и охлаждане   лятно училище  

Област: ОВК  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...