Industry Info  
Festo
Festo

IndustryInfo.bg е медиен партньор и на 18-ото издание на Иновативно предприятие на годината - 15.07.2022

15.07.2022   |   Начало»Събитията
 

IndustryInfo.bg и тази година ще бъде официален медиен партньор на Националния иновационен форум и на националния конкурс "Иновативно предприятие на годината".
 
Събитията, които ще се проведат за 18-и път, са част от дейността на българския офис на европейската мрежа за подкрепа на бизнеса Еnterprise Europe Network. От 2004 г. насам всеки декември се организира Националният иновационен форум, на който се връчват и наградите в конкурса. Над 130 компании в различни икономически сектори – от новостартиращи фирми до пазарни лидери, са получили признание за успешните си иновативни проекти. Сред победителите са Спесима, Принтиво, Софтуерен университет, Скейл Фокус, Провиотик, Къпфий, Орeнда Груп, Смик Ингридиънтс.
 
Форумът преминава под егидата и с участието на Президента на Република България, министър председателя и представители от българското правителство.
 
Националният иновационен форум се организира от Фондация "Приложни изследвания и комуникации", АРК Консултинг и Еnterprise Europe Network – България с подкрепата на Генерална дирекция "Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП" на Европейската комисия и Изпълнителна агенция за Европейския съвет по иновациите и за МСП.
 
По време на Националния иновационен форум се представя докладът Иновации.бг, който предлага оценка на националната иновационна система и потенциала на икономиката за новаторство.
 
Тазгодишната кампания за кандидатстване в конкурса "Иновативно предприятие на годината" се планира да стартира на 5 септември и да продължи до началото на октомври. 

     
Източник: IndustryInfo.bg; Снимка: EEN

Ключови думи: Иновационно предприятие на годината   EEN   Спесима  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...