Industry Info  
Festo
Festo

Стопанският факултет към СУ пуска магистърска програма за дигитална трансформация на агробизнеса - 14.07.2022

14.07.2022   |   Начало»Бизнес
 

Стопанският факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" обяви нова магистърска програма "Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса". Тя ще стартира тази есен и има амбицията да обедини знание, експертиза и ноу-хау в подготовката на висококвалифицирани специалисти.

В рамките на програмата ще се изучават дисциплини като европейски и национални политики, предприемачество и иновации, дигитална трансформация, стандарти и регулации, закрила на интелектуална собственост, инвестиции и финансиране – пречупени през призмата на агробизнеса, както и агро-хранителни системи и вериги, биологично земеделие, селски и аграрен туризъм и други.

Основни партньори на магистърската програма са Институтът за агростратегии и иновации, АгроХъб.БГ, Селскостопанската академия, Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа, Фондация за биологично земеделие БИОСЕЛЕНА и ТехноЛогика.

Обучението включва два семестъра, в рамките на които учебните занятия в зала се комбинират с изнесени посещения в реална бизнес среда.

Първият етап от кандидатстването е от 1 до 20 юли 2022 г. Повече за магистърската програма можете да видите на сайта на Стопанския факултет.

     
Източник: Стопански факултет; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Стопански факултет   СУ "Климент Охридски"   дигитална трансформация   земеделие  

Област: Образование  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...