Industry Info  
Festo
Festo

София е домакин на първото на Балканите изложение за дронове и безпилотни машини - 14.07.2022

14.07.2022   |   Начало»Предстоящо
 

От 20 до 23 октомври 2022 г. в Интер Експо Център в София ще се проведе първото специализирано изложение за дронове и безпилотни машини на Балканите – INTER DRONE EXPO. То ще бъде под патронажа на Президента на Р България Румен Радев.

Изложението, което превръща България в пионер за региона, се организира съвместно от Интер Експо Център и Консорциум Международно дрон изложение. Според тях дроновете и безпилотните машини навлизат с все по-голяма скорост в ежедневието ни и значението им за различните икономически отрасли ще расте. 

Проектът INTER DRONE EXPO ще създаде пространство за среща на представители на различните икономически сектори с производители, вносители и дилъри на безпилотни машини, резервни части и компоненти и софтуер. От първа ръка те ще се запознаят с ползите от внедряването на дроновете за различни дейности и сектори като спасителни операции, следене на трафика, картографиране, доставка на храни, спедиция, гасене на пожари, земеделие, животновъдство, военна промишленост и много други.

"Дроновете няма да стоят статично по щандовете. Напротив, INTER DRONE EXPO дава шанс да ги видим "в действие", уверяват организаторите. Това ще се случва на обособени трасета.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   дронове   безпилотни машини   INTER DRONE EXPO  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...