Industry Info  
Festo
Festo

PPS Manufacturing внедрява най-актуалните производствени технологии в новия си завод в Пловдив

11.07.2022   |   Бизнес
 

На 21 юли 2022 г. в Пловдив PPS Manufacturing официално ще открие първата фабрика за нитрилни ръкавици в Европейския съюз. "Отварянето на първата фабрика за нитрилни ръкавици в ЕС е мечтан проект, на който му предстои страхотна реализация в бъдеще на местния и чуждестранния пазар", коментира в интервю за сп. Инженеринг ревю изпълнителният директор на PPS Manufacturing Антон Петров.

"В PPS Manufacturing се залага на ново производствено оборудване – най-актуалната технологична разработка в света на производството на нитрилни ръкавици. Автоматичната производствена линия във фабриката има капацитет от 34 000 ръкавици на час", сподели Петров.

За производството ще се използват материали от най-големия и надежден доставчик в света от Южна Корея, чиито стандарти за качество за безкомпромисни, отбеляза изпълнителният директор на PPS Manufacturing. Компанията работи в партньорство с водещи приложно-научни организации в Бавария, Германия и Европа за постигането на устойчиво производство на нитрилни ръкавици. По думите на Петров основните цели на иновативния процес са независимост от нефтохимическата индустрия, автономия от доставки на суровини от Югоизточна Азия, енергийна ефективност, 100% биоразградими продукти при спазване на всички международни стандарти.

Още за технологичните решения, внедрени в новия завод на PPS Manufacturing в Пловдив, можете да прочетете в пълната версия на интервюто тук.

     
Източник: TLL Media; Снимка: PPS MAnufacturing

Ключови думи: PPS Manufacturing   нитрилни ръкавици   ЕС  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...