Industry Info  
Festo
Festo

Стартира кандидатстването за стажантската програма на R&М България Производство - 11.07.2022

11.07.2022   |   Начало»Бизнес
 

R&М България Производство, част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, обяви старта на кандидатстването за четвъртото издание на стажантската си програма "Инженерна академия" 2022 – 2023.

Стажът продължава една година, като стартира през септември 2022 г. и ще се провежда в производствената база на компанията в София.

Академията дава възможност на бъдещите инженери да преминат през 5 етапа и ключови отдела в компанията с инженерна насоченост: седем седмици в отдел "Производство" и по единадесет седмици в четири инженерингови отдела на компанията – "Локален инженеринг", "Качество", "Глобален инженеринг и оперативно подпомагане" и "Развоен отдел".

"Осигуряваме индивидуална програма за развитие и работа с ментори, които са топ специалисти в своята област, и както и миналата година стажът ще се реализира на 8-часов работен ден", посочи Станка Стоянова, директор на отдел "Човешки ресурси" в компанията.

Обучението включва разработка на реални казуси по проекти (вкл. международни), като след всеки модул стажантите ще бъдат оценявани от своите ментори и при положителна обратна връзка ще могат да преминат към следващ етап на обучение. Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в R&М България Производство.

Стажантската програма на R&M България Производство е подходяща за студенти, завършили трети курс на университет с инженерна специалност или току-що дипломирани инженери.

Можете да кандидатствате до 01 август 2022 г., като изпратите актуално CV на английски език на имейл recruitment_bg@rdm.com и опишете целите и очакванията си от стажантската програма.

     
Източник: R&М България Производство

Ключови думи: R&М България Производство   стажантски програми  

Област: Образование  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...