Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric пуска ново поколение автоматични прекъсвачи с лят корпус ComPacT NSX

04.07.2022   |   Технологии
 

Schneider Electric България съобщи, че новият дизайн автоматични прекъсвачи с лят корпус ComPacT NSX за защита на линии до 630 А вече е наличен.
 
Новото поколение прекъсвачи ComPacT NSX се отличава с опростена свързаност и повече възможности за отдалечен мониторинг и планирана превантивна поддръжка, посочват от фирмата.
 
Проектирани да оптимизират пространството и капацитета на прекъсване, прекъсвачите с лят корпус ComPacT NSX се предлагат в два размера на рамката с разнообразие от допълнителни функции и аксесоари, включително готово окабеляване и комуникационни аксесоари. Гамата предлага интегрирана защита от земни утечки чрез MicroLogic Vigi.
 
Сред предимствата на продукта е гъвката инсталация във всяка позиция както в разпределително табло, така и при монтиране на стена, посочват от Schneider Electric и допълват, че подобреният основен дизайн максимизира наличността и надеждността на захранването чрез оптимизирана селективност и координация с предните и долните прекъсвачи на фирмата, коригираща, превантивна и прогнозна поддръжка на активи, управление с усъвършенстваните задействащи устройства MicroLogic и сигнализация, включително и локална индикация, с нов безжичен спомагателен контакт.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   автоматични прекъсвачи   ComPacT NSX  

Област: Електроапаратура  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Технологии

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...