Industry Info  
Festo
Festo

Solid Edge CAM Pro с отличие от Develop 3D

28.06.2022   |   Бизнес
 

Solid Edge CAM Pro е сред 30-те избрани иновации на световната класация Develop 3D 30 за 2022 г. В списъка влизат продукти, определени на базата на годишен преглед на новите разработки за захранван от облак AI, инструменти за повърхностно покритие, бърз 3D печат и др., за които се счита че ще играят важна роля в бъдещото развитие на технологиите.

Софтуерът на Solid Edge, който се радва на клиенти от цял свят, не за първи път се появява в престижна класация. Продуктите от портфолиото Solid Edge – софтуер за разработка на продукти за механично и електрическо проектиране, симулация, производство, технически публикации, управление на данни и облачно сътрудничество печелят най-високи оценки.

Решенията за компютърно подпомагано производство на Solid Edge (CAM) помагат на производителите да изграждат продукти от световна класа, използвайки широк спектър от производствени процеси, включително CNC обработка, разкрояване, рязане, огъване, формоване, заваряване, сглобяване и адитивно производство. Вече наличен за закупуване и като онлайн абонамент, Solid Edge CAM Pro предоставя модулна, гъвкава конфигурация на решения за програмиране с цифрово управление (NC), която ви позволява да увеличите максимално стойността на вашите машинни инструменти.

Един от основните елементи на цифровия арсенал на Siemens е неговият CAM софтуер, така че когато Solid Edge добави 2.5 Axis CAM пакет, базиран на Siemens NX CAM като стандарт, потребителите могат с право да се зарадват. Със същите възможности като пълния пакет 2.5 Axis, той включва разширени възможности като адаптивно фрезоване за по 2.5 оси; автоматизирано създаване на пътеки на инструмента и визуализации за оптимизирани процеси на обработка, както и достъп до повече от 1300 постпроцесора чрез Post Hub.

Функционалност и основни предимства:

  • Solid Edge CAM Pro е модулна, гъвкава конфигурация на решения за програмиране с цифрово управление (NC), която ви позволява да увеличите максимално стойността на вашите машинни инструменти.
  • Solid Edge ви позволява да се възползвате напълно от адитивното производство, независимо дали създавате отделни прототипи или произвеждате по-големи обеми компоненти.
  • Solid Edge 2D Nesting ви позволява да генерирате оптимизирани оформления за двуизмерно рязане на производствени материали, включително ламарина, пластмаса, дърво и др.

Подробности за отличения продукт може да научите тук:

     
Източник: СпейсКАД

Ключови думи: Solid Edge CAM Pro   Develop 3D   класация  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...