Industry Info  
Festo
Festo

METAV 2022 привлече близо 3500 посетители

28.06.2022   |   Бизнес
 

Преди дни приключи 22-ото издание на международното изложение за технологии в металообработването METAV 2022, което се проведе в Дюселдорф. Над 180 изложители привлякоха около 3500 търговски посетители. Около 22 процента от тях са от чужбина, предимно от Европа.

Проучване на посетителите разкрива, че един от всеки двама посетители на търговското изложение е бил в управлението на своята компания, един от всеки трима е имал интерес към конкретен инвестиционен проект и почти всеки четвърти гост е планирал инвестиция или е затвърдил инвестиционното си намерение в резултат на посещението си на METAV. Освен това седем от десет посетители заявяват, че пряко или косвено участват във взимането на решения за покупка.

Основните експонати на тазгодишното международно изложение бяха металорежещи машини, софтуер за производство и производствено планиране, измервателни устройства и машини, затягащи устройства и режещи инструменти. Спектърът на представените машини варира от линии за рязане с водна струя и обработващи центрове до стругове, EDM машини и 3D принтери.

Изложителите са доволни от засиления интерес към събитието, от ползотворните контакти с познати и нови клиенти, от възможността да представят своите най-нови продукти и да сключат успешни сделки.

     
Източник: VDW

Ключови думи: METAV   металообработка   металорежещи машини   VDW  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...