Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

ИАНМСП организира търговска мисия в Токио с посещение на Тechno-Frontier 2022 и Industry-Frontier 2022

23.06.2022   |   Бизнес
 

В периода 18 до 23 юли 2022 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в търговска мисия с посещение на специализираните изложения Тechno-Frontier 2022 и Industry-Frontier 2022 в Токио.

Поканени за участие в търговската мисия са български МСП производители на електроника, мехатротика, елекротехника, решения за индустриални процеси и машини, технологии, материали и продукти за топлинно управление, промишлено оборудване, автомобилостроене, логистика, машини за ХВП, транспортни системи, роботика и др.

Програмата на търговската мисия предвижда представителите на българските МСП да посетят изложенията, да участват в двустранни срещи с чуждестранни фирми, семинари и кръгли маси.

Techno-Frontier и Industry-Frontier са едни от най-големите международни изложения в Япония за нови постижения в електрониката и мехатрониката, посочват от ИАНМСП.

Techno-Frontier обединява 9 специализирани изложбени зони: Motortech Japan – прецизни електрически устройства и електродвигатели; Motion Engineering Japan – технологии, компоненти, механизми и системи за контрол на движението; Mechatronics Technology – нови решения и технологии в областта на индустриалната мехатроника, електрониката, роботиката, ИКТ и компютърните технологии; Machine Parts & Processing Technology – технологии за обработка на части за производството на автомобили, промишлено оборудване; Енергийна система на Япония – технологии и системи за захранване; Eco Power Solution – екологични решения за захранване; Топлотехника; EMC Япония – EMI и други технологии за защита от смущения; Next Technology Zone – иновативни технологии на бъдещето, включващи ADAS и AI технологии. Едновременно с Techno Frontier ще се проведе и International Drone Expo.

Сред тематичните акценти на Industry-Frontier са свързано производство, прогнозна диагностика и поддръжка, визуализация на състоянието на производствената система, роботика, безконтактни технологии и др. Посетителите са основно инженери в областта на индустриални машини, електроинженерство, автомобилостроене, логистика, комуникации и др.

Български МСП могат да кандидатстват за участие в мисията до 28 юни 2022 г. Повече информация вижте тук.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   МСП   електроника   роботика   мехатроника   машини   автоматизация   търговски мисии  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...