Industry Info  
Festo
Festo

РАИС запозна младежи от няколко страни с производствения процес и новите технологии в предприятието

22.06.2022   |   Събитията
 

От РАИС посрещнаха младежи от България, Италия, Полша, Турция и Румъния и ги запознаха с производствения процес и новите технологии в предприятието. 

Посещението на младежите е по програма "Еразъм +" и по инициатива на ПГМЕТ – Пазарджик. Те се интересуваха от процесите на автоматизация, от пазарите и партньорските на РАИС фирми в страните, от които са самите младежи.

От компанията представиха производството на машините – от голите корпуси до детайлите, които произвеждат вече готовите машини на РАИС. Учениците се интересуваха също как се подбират кадрите, как се обучават за работа с конкретни машини и дали обучението в училище и университет са достатъчни, за да може завършилите да започнат работа.

"РАИС си партнира с учебните заведения и подпомага оборудването на базите за практика и обучение. Затова са въведени и стажантски програми. А можем да уверим всички млади хора, че имат ли желание, нашите специалисти ще ги обучат на това, което не се преподава в училище и в университета", коментират от компанията.

     
Източник: РАИС

Ключови думи: РАИС   машини   Еразъм  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...