Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Сервизните услуги на Аксбул пестят време и разходи

Аксбул има над 10-годишен опит в областта на проектирането и доставката на помпени системи за индустрията. Компанията е дистрибутор на водещи производители на процесни помпи и разполага със собствен специализиран сервиз за ремонт на помпено оборудване.
 
Клиентите могат да изпратят своите повредени помпи в сервиза на Аксбул, където техниците на компанията ще ги разглобят и ще направят пълна диагностика. Клиентите ще получат протокол със снимки за състоянието на повредените части и оферта за ремонт с оригинални резервни части. В случай че съоръжението е прекалено голямо, техниците на Аксбул могат да извършат ремонта и на място.
 
Сервизът на Аксбул разполага с всички необходими инструменти и техника за ремонт на обемни и центробежни помпи. Смяна на механични уплътнения, смяна на мембрани, смяна на лагери и износващи се втулки са само част от ремонтите, с които има богат опит.
 
Предлаганите сервизни услуги включват авариен ремонт, планирана поддръжка, ремонт на помпи и инсталация на помпи.
 
Аксбул предлага авариен ремонт на помпени системи на място при клиента при проблем с аварирала или протекла помпа, течащи механични уплътнения, набивки или блокирали помпи. Добре е техниците предварително да бъдат информирани за модела и производителя на помпата.
 
Планираната поддръжка спестява средства и скъпоструващи аварийни ремонти. Износването на части на помпите в повечето случаи може да бъде предвидено. Това са маркучите на перисталтичните помпи, мембраните на мембранните помпи, роторите и статорите на шнековите помпи. За зъбните помпи това са втулките на работните колела, уплътненията и лагерите. Аксбул може да предложи планове за планирана поддръжка, като клиентът ще може да контролира разходите за сервизни дейности и в същото време ще предотвратява аварийни ситуации. Ремонтните дейности могат да се планират заедно със сезонното спиране или планираната поддръжка на производството.
 
Освен за ремонта и поддръжката на оборудването Аксбул може да се погрижи и за инсталирането на помпите, които предлага, в производствените съоръжения на клиентите. Техниците на компанията не само преправят тръбопроводи от стари помпи, но и могат да оборудват новите помпи с електрически панел с честотен инвертор, софт стартер, бутони Старт и Стоп или да ги свържат със съществуващата сигнална система. Всички електрически табла се изработват спрямо действащите стандарти за безопасност.

 

 

 

 

Аксбул ЕООД
Пловдив 4003
ул. Васил Левски 180А
Телефон/Факс: +359 32 28 02 02
Мобилен: +359 885 599 916; +359 892 28 02 02
office@axbul.bg
axbul.bg

     
Източник: Аксбул; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Аксбул   Axbul   помпи   помпени системи   сервизни услуги  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...