Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

ЦИЕС – Стара Загора отбеляза своя 20-годишен юбилей

Център за изпитванe и европейска сертификация (ЦИЕС) отпразнува 20-годишнината си заедно със свои клиенти и партньори в изисканата атмосфера на ресторанта на хотел Сити в Стара Загора. Над 150 гости присъстваха на събитието – представители на държавни институции, утвърдени национални и регионални компании.
 
Управителят на ЦИЕС инж. Благовеста Шинева с вълнение поздрави гостите с добре дошли. Тя подчерта факта, че 20 години са минали изключително бързо, но компанията е реализирала своята цел и мечта да бъде утвърден български орган за оценяване на съответствието, акредитиран, нотифициран, със собствени лаборатории и с много дейности в услуга на бизнеса.
 
Пред гостите на събитието се състоя премиерата на юбилейното видео на дружеството. В него бяха представени част от работните процеси при сертификацията на технически продукти и системи за управление, провеждане на лабораторни изпитвания, технически надзор, контрол, обследване за енергийна ефективност и обучения.


 


Беше положено началото на една добра традиция, като в няколко категории, включително за 20 успешни години в компанията, бяха отличени с призове служители и партньори. Автор на дизайнерски изработените плакети е Стефан Петров, възпитаник на Националната художествена академия.
 
Водещ на празничната вечер беше музикантът Пейо Филипов, който се погрижи за доброто настроение на гостите заедно с младите певци от последното издание на музикалното реалити "Гласът на България". Специална изненада за присъстващите беше ефектното лазерно шоу и прекрасното изпълнение на младия оперен певец Стоян Буюклиев, студент в НМА "Проф. Панчо Владигеров".

 

 

 

 

 

 

ЦИЕС ЕООД
Стара Загора 6006
ул. Индустриална 2, п.к. 131
Тел. +359 (42) 620368
Е-mail: ctec@ctec-sz.com
Web: https://ctec-sz.com/

     
Източник: ЦИЕС

Ключови думи: ЦИЕС   CTEC   сертификация   лабораторни изпитвания  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...