Industry Info  
Festo
Festo

Стартира набирането на кандидатури за BoostUp! 2022 - 15.06.2022

15.06.2022   |   Начало»Бизнес
 

EIT Manufacturing обяви покана за стартиращи компании, които искат да се включат в състезанието BoostUp! 2022, кандидатстването за участие в което стартира на 13 юни 2022 г.

В инициативата могат да се включат стартиращи компании с решения, които са се показали полезни в големи производствени корпорации или като пилотни или proof-of-concept проекти. BoostUp! 2022 е насочено конкретно към стартиращи компании с решения за гъвкави производствени системи за конкурентно производство, системи с малък екологичен отпечатък и кръгова икономика за зелено производство, дигитални инструменти и решения за колаборация за иновативни производствени екосистеми и решения за съвместна работа на хора и машини за социално устойчиво производство.

20 компании ще бъдат поканени за участие във финалния кръг на 7 октомври 2022 г. До 8 стартиращи компании ще получат парична награда от по 20 000 евро и пакет от услуги. Класираната най-високо стартираща компания, както и най-добре представилият се стартъп, ръководен от жена, ще получат по 5000 евро от страна член на Регионалната иновационна схема (RIS) на EIT Manufacturing.

Финалът на BoostUp! 2022 ще се състои в Атина. По време на събитието финалистите ще имат възможност да се срещнат с международни експерти, представители на бизнеса и инвеститори.

BoostUp! 2022 е петото издание на инициативата. В предишните издания няколко десетки стартиращи компании получиха директна подкрепа от EIT Manufacturing посредством намиране на нови клиенти, помощ при набиране на средства и в някои случаи директно финансиране от EIT Manufacturing.

Можете да кандидатствате за участие до 31 юли 2022 г. тук.

     
Източник: EIT Manufacturing; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EIT Manufacturing   BoostUp!   кръгова икономика   производствени системи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...