Industry Info  
Festo
Festo

Близо 75 000 бяха посетителите на тазгодишния Хановерски панаир - 14.06.2022

14.06.2022   |   Начало»Събитията
 

След две години прекъсване заради пандемията от COVID-19 тазгодишното издание на Хановерския панаир, проведено от 30 май до 2 юни, показа как се развива индустриалната трансформация и, че индустрията има отговорите на двойното предизвикателство за опазване на климата и енергийната сигурност, отбелязват организаторите от Deutsche Messe. Според тях събитието е ясно потвърждение, че изложенията като възможност за лични контакти ще останат ключов бизнес и иновационен двигател и в бъдеще.

"След четири дни на изложението индустрията, политиците и научноизследователската общност изпратиха ясен сигнал от Хановер – пандемията и войната не трябва и няма да забавят процеса на индустриална трансформация, точно обратното, ние трябва да действаме дори още по-бързо, за да постигнем дигитализация и устойчивост", посочи д-р Йохен Кьоклер, изпълнителен директор на Deutsche Messe.

Хановерски панаир 2022 привлече 2500 изложители и около 75 000 посетители. Други 15 000 посетители се включиха в изложението онлайн. Почти всички изложители вече са потвърдили участието си догодина, съобщи д-р Кьоклер.

Посетителите научиха как могат да използват решения за автоматизация и дигитализация, за да намалят енергийното потребление в своите заводи и производствени съоръжения, как могат да захранват своето производство с помощта на водород и как могат да гарантират устойчивостта на своите снабдителни вериги. От широкомащабни решения като дигитализация на развойните и производствените процеси в автомобилостроенето до използване на водорасли като заместител на пластмасата и целенасочената употреба на софтуер за отчитане и намаляване на въглеродния отпечатък, Хановерският панаир предложи широка гама от технологични опции за индустрията днес и в бъдеще, посочват от Deutsche Messe.

Следващото издание на Хановерския панаир ще се проведе от 17 до 21 април 2023 г.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Хановерски панаир   Hannover Messe   индустриална трансформация  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...