Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation представи обновена версия на Studio 5000 Logix Designer

13.06.2022   |   Бизнес
 

Rockwell Automation представи обновената версия на софтуера за индустриална автоматизация Studio 5000 Logix Designer, която предоставя допълнителни функции, хардуерна поддръжка и подобрения в производителността.

 

"Основните подобрения във версия 34 включват адаптиране на портфолиото с FactoryTalk Linx и CIP Security. Новостите в платформата FactoryTalk Linx предоставят възможност за намаляване на времето на непродуктивност и подобряване на системната ефективност, а CIP Security вече се поддържа от стандартни контролери и контролери за безопасност, включително ControlLogix 5580, GuardLogix 5580, CompactLogix 5380 и  Compact GuardLogix 5380", коментират от компанията.

 

От Rockwell Automation допълват още, че координацията между разработката на приложението Logix Designer и FactoryTalk Linx допринася за значително намаляване на времето за изтегляне. Това е възможно благодарение на комбинацията от подобрения в Studio 5000 Logix Designer V34 и FactoryTalk Linx 6.30. В допълнение вече са достъпни опции за онлайн импортиране и експортиране на проектна дейност, включително документация и направени коментари.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Studio 5000 Logix Designer   FactoryTalk Linx   CIP Security  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...