Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Системи за автоматично шлайфане и полиране - мисията възможна с Аркос Италия и Стил Лазер България

В последната седмица на месец май се състоя първото посещение на български клиенти във фабриката на Аркос Италия, която се намира в района на град Бреша. Компанията произвежда машини за автоматично шлайфане и полиране и е сред лидерите в сектора от самото си създаване през вече далечната 1965 година.

Нуждите на пазара и липсата на работна ръка родиха идеята за представяне на Аркос в България. Сега чрез Стил Лазер България този вид продукт идва на родния пазар с цел компаниите в металообработването да получат възможно най-високо качество и стандарт на шлайфане и полиране чрез автоматизация на процеса.

Много български клиенти бяха гости във фабриката на Аркос, където се асемблират и тестват машините, преди да бъдат доставени на клиентите. Те имаха възможност да посетят и един от клиентите на компанията, където бе показан нагледно и начинът на работа и продуктивността на системата за автоматично шлайфане и полиране.

Посещението протече при голям интерес и с представители на фирмите АК Електрик, АБ Терм, ЕГТ-СП, Коловаг АД, Ники ЕООД и Торготерм АД. Беше организирана и визита на известна винарна изба от околността със специално подготвен тур.

Аркос Италия стъпва за първи път на българския пазар благодарение на ексклузивното представителство на Стил Лазер България. Италианската компания е в сферата на обработка на повърхности от 57 години, започвайки с производството на ръчни машини. Богатият опит помага в последните години да бъдат разработени роботизирани системи за шлайфане, полиране, сатиниране и друго. Всеки проект е индивидуален и се произвежда спрямо нуждите на клиента, което отличава Аркос от други компании в сектора. Когато клиент иска да инвестира в своето технологично бъдеще на производството, Аркос може да отговори на тези изисквания чрез разработка на индивидуален проект.

 

 

 

 

За контакти със Стил Лазер България:
Управител: Деница Менгова - тел. 0886 422623
Продажби и маркетинг: Любомир Нешев - тел. 0897 039644
София 1373
Ул. "Суходолска" 189
www.stillaserbg.com

     
Източник: Стил Лазер България

Ключови думи: Стил Лазер България   Stil Laser   Аркос Италия   шлaйфане   полиране   металообработка  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...