Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Проведе се семинар за подобряване на енергийната ефективност на община Шабла

08.06.2022   |   Събитията
 

От 31 май до 1 юни т. г. се проведе семинар в сградата на Общинска администрация Шабла по проект "Подобряване на енергийната ефективност на територията на община Шабла чрез обновяване на системата за улично осветление". Срокът за реализация на проекта е до 15 март 2023 г., като общата стойност е в размер на 531 977,87 лв.

Целта на този семинар беше обмяна на опит, знания и най-добри практики между партньорите и заинтересованите страни. На него присъстваха представители и на двата партньора – община Шабла и Асоциация "INTERNATIONAL DEVELOPMENT NORWAY".

Фокусът беше върху добри практики и решения за енергийна ефективност в Норвегия, както и опции за енергийна ефективност и възобновяема енергия в обществени сгради. През втория ден акцент бяха опциите за възобновяема енергия, подходящи за селските райони, както и възможности за финансиране на проекти за енергийна ефективност и възобновяема енергия.

Проектът се финансира по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BGENERGY-2.001-0028-C01, който се осъществява по програма "Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност" с финансовата подкрепа на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021.

     
Източник: община Шабла

Ключови думи: община Шабла   енергийна ефективност   улично осветление  

Област: Осветление  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...