Industry Info  
Festo
Festo

Стартира регистрирането на изложители за международния панаир Z 2023

08.06.2022   |   Предстоящо
 

От 7 до 10 март 2023 г. в Лайпциг ще се проведе международният панаир за поддоставчици на части, компоненти, модули и технологии Z. Паралелно с изложението Z ще се проведе и индустриалното изложение INTEC. Организаторите съобщават, че стартира регистрирането на изложители за следващите издания на двете събития.

Фокусът в рамките на изложението Z ще бъде върху разработването и прилагането на нови материали, компоненти и технологии за сглобяване – части и компоненти, адитивни процеси, свързване и монтаж, инструменти и оборудване за производство на части и модули, електротехника и електроника – единични компоненти, системи за производство, довършителни работи, монтаж и тестване и др.

Участниците в изложението ще бъдат представители на браншове като машиностроене, автомобилостроене, електроника и електротехника, индустриални услуги и други стопански отрасли.

"Последните издания на двете изложения се проведоха в дигитален формат поради разпространението на пандемията от COVID-19. Дигиталното провеждане на събитията допринесе за поддържането на комуникацията между представителите на индустрията, науката и бизнеса. Въпреки това нашите изложители и партньори са категорични, че представянето на нови продукти на живо, както и личните разговори по време на търговските панаири не могат да бъдат заменени", коментира Маркус Гайзенбергер, главен изпълнителен директор на Leipziger Messe.

Допълнителна информация за предстоящите изложения може да откриете тук.

     
Източник: ГБИТК,Leipziger Messe

Ключови думи: ГБИТК   Leipziger Messe   Z   INTEC   машиностроене   електротехника   електроника   автомобилостроене  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...