Industry Info  
Festo
Festo

Международното изложение glasstec се завръща на живо в Дюселдорф през септември 2022 г. - 03.06.2022

03.06.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Международното изложение за стъкларската индустрия glasstec 2022 в Дюселдорф ще се проведе на живо от 20 до 23 септември. След четири години очакване посетителите ще имат възможност да се срещнат с голям брой изложители, които ще покажат решения за производство и обработка на стъкло и различни приложения, както и да научат повече за тенденциите в индустрията и науката в рамките на богатата съпътстваща програма, посочват организаторите от Messe Duesseldorf.
 
Водещите теми на тазгодишното изложение ще бъдат възможностите за редуциране на емисиите и използването на възобновяема енергия, урбанизацията и приложенията на стъклото в архитектурата на бъдещето, устойчивите вериги на стойността, ефективното и устойчиво използване на ресурсите и подобряването на стандарта на живот с помощта на приложения на стъклото. "Тези мегатенденции ще бъдат в центъра на вниманието в конферентните зали, в специални изложбени зони и на щандовете на изложителите", посочи Биргит Хорн, проектен директор за glasstec.
 
В рамките на съпътстващата програма четири университета – техническите университети в Дармщат, Делфт, Дортмунд и Дрезден, организират glass technology live (gtl). Специалното събитие Crafts LIVE ще представи последните иновации в областта на обработката на стъкло посредством практически демонстрации. В специалното пространство, отделено за стартиращи компании – Start-up ZONE, ще бъдат представени иновативни млади компании.
 
Месеци преди старта на изложението броят на регистриралите се за участие изложители е съизмерим с този от нивата през предпандемичната 2018 г. Това според организаторите е добра новина за стъкларската индустрия с оглед на това, че последното издание на изложението бе едно от най-успешните.
 
Повече за glasstec 2022  вижте тук.

     
Източник: Messe Duesseldorf

Ключови думи: Messe Duesseldorf   glasstec   ГБИТК   стъкларска индустрия  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...