Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

u-blox и Geespace разширяват партньорството си при решенията за прецизно позициониране

02.06.2022   |   Бизнес
 

u-blox и Geespace сключиха споразумение за сътрудничество, което разширява техните услуги за прецизно позициониране, предимно в автомобилния сектор, на пазарите в САЩ, Европа и Китай.

Geespace, дъщерно дружество на Geely Group, е водещ доставчик на решения в областта на AICT (аерокосмическа информация и комуникации), инфраструктурни и приложни решения.

u-blox и Geespace ще предложат съвместно пълен пакет от софтуерни и хардуерни решения за прецизно позициониране, като Geespace ще използва GNSS услугата PointPerfect на u-blox в автомобилостроенето.

"u-blox е надежден и иновативен производител с голям опит в разработката на GNSS продукти и решения. Чрез това партньорство се стремим да предоставим конкурентно и всеобхватно решение за автомобилния сектор в САЩ и Европа и да поддържаме нивото на технологични иновации, което нашите клиенти и водачите на автомобили очакват от нашите продукти", обясни Динг Шенг, технически директор в Geespace.

"Партньорството с Geespace е крайъгълен камък за разширяване на нашите услуги и решения в Азиатско-тихоокеанския регион. u-blox ще може да предложи PointPerfect и високопрецизни решения на всички наши американски и европейски клиенти, които имат готови продукти за китайския пазар. В същото време ще създадем съюз с един от най-успешните автомобилни производители", коментира Франко де Лоренцо, главен търговски директор в u-blox.

     
Източник: Microdis; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Microdis   u-blox   Geespace   Geely Group   PointPerfect  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...