Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Как да се възползвате от възможностите на Индустрия 4.0 с IPL Consulting и Infor CloudSuite

Индустриалното производство днес е изправено пред огромен натиск. Бизнес средата изисква от предприятията непрекъснато да правят иновации, което е невъзможно без дигитална трансформация на производството и управлението.
 
Наследените ERP решения стават твърде скъпи за поддръжка и не позволяват на компаниите гъвкаво и бързо да персонализират процесите, за да отговорят на нуждите на пазара.
 
Когато избирате ERP софтуер за отделно производство, е изключително важно да намерите ERP решение, което е функционално проектирано за индустрията, намалява оперативната сложност и ви помага да се конкурирате и да правите иновации.
 
IPL Consulting предоставя вертикални индустриални решения с модерни възможности, базирани на Infor LN ERP и Infor Cloud Solutions, от Infor, световно признат доставчик на софтуер за производство.
 
Фирмата внедрява системи за управление на производството, създадени специално за следните индустрии: аерокосмическа и отбранителна, автомобилна индустрия, строителство и инженеринг, високи технологии и електроника, индустриално производство, пакетираща индустрия.
 
Infor LN ERP помага за управление на стратегически конфигурации и ускоряване на иновациите на продуктите. Infor LN осигурява управлявана от търсенето верига за доставки и я оптимизира от планиране и доставка до одобрение и изпълнение на поръчки. Infor ERP улеснява комуникацията с клиентите с възможности за конфигуриране, цена, оферти, позволява контрол на проекта със структури за разбивка на работата, планиране, изчисляване на разходите, детайлно определяне на проекти и анализи.
 
С решенията на Infor ERP можете да постигнете възможности на Индустрия 4.0 чрез дълбока индустриална функционалност на мащабируема и сигурна облачна платформа с конфигурируеми разширения и персонализиране, вместо само с персонализиране.
 
Облачните решения Infor са лесно достъпни със сигурно внедряване с множество наематели в облака AWS®.
 
IPL Consulting е Infor Gold Channel Partner с голям опит в Infor LN ERP и Infor Cloud решения за дискретно производство и се радваме да бъдем вашият надежден партньор в надграждането на ERP системата.
 
Присъединете се към нашия уебинар с участието на Infor CloudSuite за производство на 14 юни 2022 г., за да научите с какво софтуерът за производство в облак на Infor се различава от другите ERP решения и как с негова помощ се постига подобрение на производителността, точността и работните процеси.

 

 

 

 

IPL Consulting България
София 1404
Бул. България 51, Офис сграда Б, ет. 8
Тел.: +359 2 426 0472
E-mail: marketing@iplc.ru
www.iplconsulting.com

     
Източник: IPL Consulting

Ключови думи: IPL Consulting   Infor   системи за управление   Infor CloudSuite   Cloud ERP  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...