Industry Info  
Festo
Festo

Тече усилена подготовка за ceramitec 2022 - 02.06.2022

02.06.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Messe Muenchen усилено се подготвя за старта на международното изложение за керамичната индустрия ceramitec 2022, което ще се проведе в Мюнхен от 21 до 24 юни. Събитието ще събере представители от всички сегменти на сектора – от класическата керамика и суровини до промишлена и техническа керамика и прахова металургия. Предвидена е и богата съпътстваща програма.
 
Без съмнение тазгодишното издание ще бъде важно събитие за индустрията, коментира д-р Роберт Шьонбергер, изпълнителен директор на ceramitec. По неговите думи след двугодишно прекъсване най-накрая отново е време за срещи на живо – възможност, от която много компании искат да се възползват в този момент. Въпреки че пандемията от COVID-19 доведе до забавяния и дори застой в някои сектори, ефектът й върху иновативния потенциал на керамичната индустрия не е сериозен."По-специално в областите на техническата керамика, фината керамика, суровините, праховата металургия и пещите редица големи компании ще бъдат в Мюнхен, за да представят своите иновации и тенденции", посочи д-р Шьонбергер.
 
Съпътстващата програма включва лекции, панелни дискусии и презентации. Университетът за приложни науки в Кобленц организира Кариерен ден за млади професионалисти, на който ще бъдат представени възможности за старт на кариера в керамичната индустрия. "Тази година програмата е по-колоритна и по-разнообразна от всякога", отбеляза д-р Шьонбергер.
 
Повече за ceramitec 2022 вижте тук.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   ГБИТК   ceramitec   керамична индустрия   прахова металургия  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...