Industry Info  
Festo
Festo

Обявиха носителя на Hermes Startup Award 2022 - 02.06.2022

02.06.2022   |   Начало»Събитията
 

MIP Technology е тазгодишният носител на Hermes Startup Award, съобщават от Deutsche Messe. Това е третото издание на наградата, която се връчва на стартиращи компании, представили изключителни продукти на Хановерския панаир.

MIP Technology впечатли журито със своето решение за магнитна идентификация – Magnetic Information Platform (MIP), което е алтернатива на четимите кодове и RFID таговете. Идентификационен таг се поставя под немагнитен защитен слой и се интегрира в дадения продукт. Интегрирането може да се направи чрез заваряване, вулканизация или шприцване. Здравината на носителя на данните по отношение на термичната и химическата устойчивост е сред големите преимущества в индустриални приложения, тъй като означава, че производственото оборудване може автоматично да бъде идентифицирано и включено. В допълнение продуктът предоставя надеждна защита от плагиатство, обясняват от Deutsche Messe.

"Стартиращите компании стимулират иновационната система със свежи идеи, смелост и предприемчивост, като някои подходи могат да се превърнат в истински носители на промяната", коментира проф. Реймунд Неугебауер, председател на журито и президент на Fraunhofer.

Тази година над 150 стартиращи компании показаха своите иновации на Хановерския панаир. "Страстта, с която тези млади компании излизат на пазара и промотират продуктите си, е впечатляваща", отбеляза д-р Йохен Кьоклер, изпълнителен директор на Deutsche Messe.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   ГБИТК   Хановерски панаир   Hannover Messe   стартиращи компании  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...