Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Rockwell Automation обяви Optima Packaging Group за свой първи платинен OEM партньор в EMEA

01.06.2022   |   Бизнес
 

Rockwell Automation обяви Optima Packaging Group – водещ доставчик на опаковъчни решения, за свой първи платинен OEM партньор, базиран в регион EMEA.

 

Създадена да поддържа OEM производители по целия свят, широкообхватната партньорска програма на Rockwell Automation за производители на оригинално оборудване (OEM) предлага подкрепа за проектиране, разработване и доставка на иновативно оборудване, което включва решения на Rockwell Automation.

 

"Удостояването на Optima Packaging Group с платинен статут се основава на силата и опита в резултат на една вече успешна и взаимоизгодна връзка. Работихме заедно, за да се справим с предизвикателствата в някои от най-тежките и взискателни приложения в света и с нетърпение очакваме да продължим да си сътрудничим, за да оформим един по-иновативен и по-свързан свят", коментира Йоханес цу Елц, вицепрезидент по глобалния пазарен достъп в Rockwell Automation.

 

Статутът на платинен партньор е световно признание. Това означава, че операциите на Optima Packaging Group по целия свят могат да използват предимствата на програмата, сред които са удължени гаранционни срокове, подобрен достъп до технически, търговски и маркетингови платформи, съвместни събития и представяния и взаимодействия с много от световно утвърдените марки, които Rockwell Automation подкрепя.

 

В края на 2020 г. Rockwell Automation разработи своята партньорска програма за OEM. Програмата вече включва почти 3500 производители от цял свят и им предоставя  разширени възможности за пазарен достъп, опростяване и стандартизиране на продуктите.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Optima Packaging Group   OEM  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...