Industry Info  
Festo
Festo

Европейските дни на развитието представят напредъка в изпълнението на стратегията Global Gateway на ЕС - 01.06.2022

01.06.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Тазгодишните Европейски дни на развитието ще се проведат на 21 и 22 юни под надслов "Стратегията Global Gateway: изграждане на устойчиви партньорства за свързан свят", съобщават от Европейската комисия. Събитието ще събере участници от цял свят, които ще обсъдят напредъка в изпълнението на стратегията Global Gateway.

По време на Европейските дни на развитието ще се проведат редица срещи на високо равнище по петте ключови теми на стратегията Global Gateway – цифрови технологии, климат и енергетика, транспорт, здравеопазване, образование и научни изследвания. Ще бъдат организирани специални сесии, посветени на геополитическия контекст и необходимостта от устойчиви финансови потоци, наред със специфични за всеки отделен регион сесии.

Целта на стратегията Global Gateway е да се мобилизират инвестиции от 300 млрд. евро до 2027 г. в подкрепа на двойния екологичен и цифров преход по света. Много от сесиите по време на събитието са предложени от организациите, които са ключови партньори за постигането на целите на стратегията. Успоредно с тези сесии ще бъдат организирани изложби, щандове, културни прояви и възможности за работа в мрежа.

Европейските дни на развитието ще бъдат хибридно събитие. Очаква се 2500 участници да пристигнат в Брюксел от цял свят, а други 10 000 да участват онлайн. Единадесет млади лидери ще дойдат в Брюксел за специална програма, като всеки от тях ще участва в дискусионна група на високо равнище по време на събитието.

Можете да се регистрирате за участие тук до 6 юни 2022 г.

     
Източник: ЕК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЕК   ЕС   Европейски дни на развитието   цифров преход   Global Gateway  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...