Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric представя решения за устойчива индустрия от следващо поколение на Хановерски панаир 2022 - 01.06.2022

01.06.2022   |   Начало»Бизнес
 

На тазгодишното издание на Хановерския панаир Schneider Electric представи няколко иновации с цел да ускори пътя към нетни нулеви въглеродни емисии на клиенти и партньори, съобщават от компанията. 
 
"Промишлеността продължава да преминава през период на грандиозни промени", посочва Барбара Фрай, изпълнителен вицепрезидент за индустриалната автоматизация в Schneider Electric. "Нашата визия обаче остава непроменена. Целта ни е да създадем ефективен, отворен и устойчив индустриален свят, способен да се адаптира към промените в търсенето, веригите за доставки, технологиите и регулациите. Засега дигиталните решения са най-бързият начин за декарбонизация и постигане на ориентирани към бъдещето операции за служителите. Нашата технология, комбинирана с приноса на AVEVA, позволява на предприятията да достигнат до етапа на ново промишлено поколение с безпрецедентно ниво на ефективност, стабилност и устойчивост."
 
Сред представените предложения и партньорства са новата версия на първата в света софтуерно ориентирана система за индустриална автоматизация EcoStruxure Automation Expert 22.0, софтуерното решение за управление на целия жизнен цикъл на машината EcoStruxure Machine Expert Twin, пакетът от услуги на EcoStruxure, както и най-новото попълнение към увеличаващото се семейство от разпределителни устройства средно напрежение без SF6 – GM AirSeT, захранвано от чист въздух. Schneider Electric запозна посетителите на изложението и с програмата "Партньорство за устойчивост", допълнена с нови продукти чрез продуктовите серии TransferPacT, PowerPacT и TeSys Giga, комбинацията от EcoStruxure Micro Data Center със Stratus ftServer, интегрирани решения на ETAP за цифрови двойници с EcoStruxure Power Operation и новия 24V DC Easy UPS.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Хановрски панари   Hannover Messe   декарбонизация  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...