Industry Info  
Festo
Festo

Над 19 000 посетиха LAMIERA 2022

31.05.2022   |   Бизнес
 

Над 19 000 посетители са регистрирани по време на тазгодишното издание на международното изложение за металообработващи машини и иновации LAMIERA, което се проведе от 18 до 21 май т. г. във fieramilano Rho.

Организаторите на събитието споделят, че 12% от общия брой посетители са били чужденци, представители на около 60 държави. Най-многобройни са били делегациите от Австрия, Китай, Хърватия, Франция, Германия, Нидерландия, Полша, Словения, Испания, Швейцария, Турция и САЩ. Основните участници в изложението са били 365 предприятия, чиито щандове са били разположени в 2 зали с обща изложбена площ от над 40 000 кв. метра.

Над 100 журналисти и 724 студенти са присъствали на изложението.

"Изложителите са доволни от създадените контакти. Някои от тях дори сключиха важни сделки по време на изложението. LAMIERA 2022 всъщност подготви почвата за изданието през 2023 г., което очакваме да отбележи още по-добри резултати", коментира Барбара Коломбо, президент на UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE.

Следващото издание на изложението за металообработващи машини и иновации LAMIERA се планира да се проведе от 10 до 13 май 2023 г.

     
Източник: Lamiera

Ключови думи: Lamiera   металообработващи машини  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...