Industry Info  
Festo
Festo

БАОВК е приета като член на Европейската федерация на асоциациите по ОВК REHVA

30.05.2022   |   Бизнес
 

Българската асоциация "Отопление, вентилация и климатизация" (БАОВК) е официално приета като член на Европейската федерация на асоциациите по ОВК (REHVA). 

REHVA обединява над 120 000 представители на бранша от 26 страни. Те ще се съберат за първи път на живо след двугодишна пауза, за да проведат годишната си среща, по време на която обменят опит и дискутират важни за бранша теми. Българската асоциация също ще има представител по време на най-голямото събитие за ОВК сектора в Европа. 

"Вярваме, че модернизацията и развитието на иновации в бранша биха допринесли значително за привличането на инвестиции и биха спомогнали за утвърждаването му на международните пазари, затова подкрепяме активно обмена на иновативни практики и развитието на знания, както и установяването на връзки със сродни организации в чужбина. Подкрепяме дейността на членовете си чрез предоставяне на информация за пазарните възможности в страната и чужбина, участие в национални и международни прояви и мероприятия от съвместен интерес, организиране на работни срещи и семинари, осигуряване на компетентни юридически и професионални консултации", коментира Петър Хетемов, председател на БАОВК.

БАОВК е създадена през 2021 г. от професионалисти в ОВК индустрията, за да осигури високо качество на услугите, предоставяни от членовете й при проектиране и изграждане на системи за отопление, вентилация и климатизация на самостоятелни жилища, обществени сгради и индустриални обекти.

     
Източник: БАОВК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАОВК   REHVA  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...