Industry Info  
Festo
Festo

Обявиха носителя на Hermes Award 2022 на откриването на Хановерския панаир - 30.05.2022

30.05.2022   |   Начало»Събитията
 

Sumitomo Cyclo Drive Германия е победителят в тазгодишното издание на наградата Hermes. Отличието бе връчено на 29 май на официалната церемония по откриването на Хановерския панаир от германския министър на образованието и изследователската дейност Бетина Щарк-Вацингер в присъствието на германския канцлер Олаф Шолц.
 
Sumitomo Cyclo Drive Германия впечатли журито със своето напълно интегрирано задвижване за приложения в роботиката и автоматизацията TUAKA. Благодарение на сензорната технология и термалния мениджмънт решението е подходящо за приложения, изискващи висока прецизност в обслужващи роботи и други роботизирани решения, взаимодействащи с хора, посочват организаторите на Хановерския панаир от Deutsche Messe.
 
На това издание на Хановерския панаир, което ще продължи до 2 юни, близо 2500 компании ще покажат своите технологии за фабриките и енергийните системи на бъдещето. В рамките на водещата тема на изложението – "Индустриална трансформация", те ще демонстрират как свързаните производствени съоръжения могат да бъдат по-ефективни и да пестят ресурси, както и устойчиви начини за генериране и пренос на енергия, съобщават от Deutsche Messe.
 
Съпътстващата програма предлага дискусии по теми като автоматизация, облачни технологии и инфраструктура, анализ и управление на данни, дигитални платформи, роботика, ИТ сигурност, изкуствен интелект, възобновяема енергия, зелен водород, енергийно ефективно и въглеродно неутрално производство, дигитален енергиен мениджмънт, кръгова икономика и др. Събитията се излъчват на живо на уебсайта на Хановерски панаир.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   Хановерски панаир   Hermes Award   роботика  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...