Industry Info  
Festo
Festo

Турско-български бизнес форум ще се проведе през юни в Банско - 26.05.2022

26.05.2022   |   Начало»Предстоящо
 

На 10 и 11 юни 2022 г. в Банско ще се проведе първият Турско-български бизнес форум на тема "Възможности за устойчиво търговско-икономическо сътрудничество в прехода към зелена икономиката", съобщават от Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Събитието се организира от Българско-турската търговско-индустриална камара (БТТИК) съвместно с Турско-българския бизнес съвет при Съвета за външноикономически връзки на Р. Турция (DEİK), Асоциацията на стоковите борси и търговско-промишлените палати в Турция (ТОВВ), BPW İstanbul и БУЛТИШ – Дружество на български и турски бизнесмени.

В рамките на форума се предвиждат възможности за презентиране и разкриване на щандове на фирми от двете страни от различни сектори, включително машиностроене, строителство, хранително-вкусова промишленост, енергийно и логистично оборудване, дървообработваща промишленост, IT сектор, туризъм, здравен туризъм, В2В срещи по сектори, панели с акцент върху възможностите за сътрудничество в сферата на зелената икономика с участието на представители на ведомства за насърчаване на търговията и инвестициите от двете страни.

Можете да заявите участие във форума до 31 май 2022 г. тук

     
Източник: БТПП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БТПП   БТТИК   В2В срещи  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...