Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Аксбул проектира специализирана помпена система за Орика Мед България

Аксбул има над 10-годишен опит в областта на проектирането и доставката на помпени системи и оборудване. Фирмата предлага помпени системи, проектирани специално за нуждите на своите клиенти – от технологичната схема, през детайлното изчертаване до готовия продукт. Специалистите на Аксбул работят с най-съвременни софтуерни продукти, което им позволява да направят проектирането възможно най-детайлно и така да се намали до минимум рискът от неочаквани проблеми и разходи при производството след това.

Сред интересните инженерингови проекти, реализирани от Аксбул, е модифицираният стандартен IBC контейнер с миксер и варелна помпа по поръчка на Орика Мед България.

Проектът включва модифициране на стандартен IBC контейнер, изработка на миксер с 2 работни турбини, лагерно тяло със самонагаждащи лагери, и отварящ се капак на панти за лесно добавяне на насипни материали. Системата включва и варелна помпа за трансфер на готовия продукт за вискозитети до 2000 cP. Използваните конструкционни материали са AISI 316 за миксера и HDPE за контейнера.

Варелната помпа е на Finish Thompson с гаранция за качество и надеждност. Аксбул предлага широка гама от варелни поми за промишлеността на водещия американски производител с различни конфигурации на връзките и материала, от който са изработени.

Системата е предназначена за разбъркване на обеми до 1000 литра. Процесът протича, като топла вода се налива в контейнера чрез CAMLOCK връзка от маркуч. Операторът отваря капака и включва миксера. Ръчно добавя насипните материали, които са в стандартни опаковки от 25 кг и 50 кг. Размерите на капака са съобразени с размера на опаковките. След разбъркването и пълното разтваряне на насипните материали готовият продукт се изпраща с варелната помпа.

 

 

 

 

Аксбул ЕООД
Пловдив 4003
ул. Васил Левски 180А
Телефон/Факс: +359 32 28 02 02
Мобилен: +359 885 599 916; +359 892 28 02 02
office@axbul.bg
axbul.bg

     
Източник: Аксбул

Ключови думи: Аксбул   Axbul   помпени системи   Finish Thompson  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...