Industry Info  
Festo
Festo

STUDER обяви новата система за зареждане uniLoad

25.05.2022   |   Бизнес
 

STUDER обяви новата система за зареждане uniLoad по време на изложението GrindingHub, което се проведе от 17 до 20 май т. г. в Щутгарт.

Компанията се фокусира върху универсалността и скоростта с автоматичната система uniLoad. Системата за автоматично зареждане позволява на потребителите, използващи шлифовъчни машини S31 и S33, да повишат качеството и производителността.

"Благодарение на модерното и интуитивно управление, системата е толкова лесна за работа, че не се изисква специално обучение по програмиране. Управлението е разработено от Wenger Automation и продължава операционната концепция на STUDER. Потребителят трябва само да знае размерите и теглото на детайла, за да използва системата за зареждане", коментират от компанията.

От STUDER допълват още, че uniLoad се предлага с два успоредни хващача и е подходяща за компоненти на валове с дължина до 350 мм и диаметър макс. 100 мм. Частите се подават чрез стандартизиран, регулируем клиновиден ремък. Корпусът за базовия модул е адаптиран да отговаря на дизайна на машината и позволява безопасна и чиста работа на системата. uniLoad е подходяща за разстояния между центрите от 650 и 1000 мм. 

uniLoad е с управление Siemens Simotion и хващач с бързо сменяеми челюсти – диаметър на захвата мин. Ø6/макс. Ø80 мм, тегло макс. 5 кг при променлив режим и макс. 15 кг при единична операция. Системата е подходяща за компоненти на валове с дължина от 10 до 350 мм и диаметър макс. 100 мм. Системата е оборудвана с регулируем клиновиден ремък, конвейер за готови части, както и с интуитивен 15-инчов сензорен панел за управление.

     
Източник: Галика

Ключови думи: Галика   Galika   STUDER   uniLoad   автоматично зареждане   GrindingHub  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...