Industry Info  
Festo
Festo

Обновяват уличното осветление в Каменар, Каблешково, Ахелой и Поморие

25.05.2022   |   Проекти
 

Подменят всички осветителни тела на територията на Каблешково, Ахелой, Каменар и Поморие. На мястото на старото улично осветление се поставят модерни светодиодни и автономни фотоволтаични лампи, които значително ще понижат разхода на електрическа енергия. Изцяло обновено е уличното осветление в с. Каменар, като предстои завършване на дейностите и в гр. Ахелой. На територията на Поморие също се работи, поради което са възможни временни смущения в уличното осветление. Това съобщават от пресцентъра на община Поморие.

В рамките на проекта ще бъдат поставени общо 1965 броя осветители – в Каменар – 191 бр., в Каблешково – 538 бр., в Ахелой – 409 бр. и в Поморие – 827 бр. нови осветители и 5 бр. LED панели.

Успоредно с дейностите по подмяна на осветителните тела се въвежда и система за мониторинг на енергопотреблението и управление на осветителните системи чрез централна софтуерна платформа.

След реализацията на проекта ще се създадат по-добри условия за живот за 19 323 жители на общината, но и ще се стимулира производството на енергия от възобновяеми източници, ще се подобри енергийната ефективност в община Поморие и ще се повиши експертният капацитет в областта на възобновяемата енергия, енергийната ефективност и управлението на енергия.

     
Източник: община Поморие

Ключови думи: община Поморие   светодиодни лампи   улично осветление  

Област: Осветление  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Проекти

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...