Industry Info  
Festo
Festo

В Горна Оряховица учредиха Индустриален парк – Ряховец - 25.05.2022

25.05.2022   |   Начало»Бизнес
 

Общинският съвет на Горна Оряховица одобри учредяването на еднолично акционерно дружество Индустриален парк – Ряховец с цел изграждане на необходимата инфраструктура и създаване на благоприятна бизнес среда в общината за привличане на нови инвеститори.

На сесията бе избран и Съвет на директорите в състав от трима души за срок от 3 години. Предстои Съветът да проведе първото си заседание, на което да избере изпълнителен директор на Индустриален парк – Ряховец.

По думите на кмета на Горна Оряховица Добромир Добрев през първите две години може би няма да се усети ефект, но в по-дългосрочен план решението за създаване на индустриалната зона ще доведе до превръщане на града в голям индустриален и логистичен център.

Според Плана за интегрирано развитие на община Горна Оряховица (2021 – 2027 г.) приоритетно ще се подкрепят дейности, които генерират по-висока добавена стойност, като същевременно се развиват човешките ресурси в общината. Ще се инвестира в икономически дейности и производства, които се основават на принципите на ресурсноефективната икономика.

     
Източник: Община Горна Оряховица

Ключови думи: Индустриален парк – Ряховец   индустриални зони   логистика  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...