Industry Info  
Festo
Festo

Power Summit 2022 ще се проведе на 15 и 16 юни в Брюксел

23.05.2022   |   Предстоящо
 

Тазгодишното издание на международната конференция Power Summit 2022 г. ще се състои на 15 и 16 юни в Брюксел под мотото “Играта се промени. Време е за промяна на правилата”.
 
Форумът ще събере европейските лидери и най-влиятелните фигури в европейския енергиен сектор, за да обсъдят проблемите на настоящето и да планират бъдещето.
 
В програмата са предвидени множество конферентни сесии, панелни дискусии, тематични изложби, както и възможности за нетуъркинг с участието на водещи световни експерти и ръководни фигури.
 
Основните теми, които ще се дискутират на форума са: десетилетие на енергетиката – цени на енергията, нови политики и правила, ролята на водорода за осигуряване на чисто и декарбонизирано бъдеще, европейската политическа рамка и предизвикателствата, свързани с климата на континента, ефективността на пазара на електроенергия в контекста на енергийния преход, осигуряването на достъпност – от ключово значение в енергийния преход и постигане на декарбонизация, цифровизацията – възможност на европейските енергийни мрежи да станат по-свързани, интелигентни, ефикасни, надеждни и устойчиви, най-добрите практики на интегрирани проекти за ВЕИ, ролята на разпределителните мрежи в постигане на целта за все по-декарбонизирана, децентрализирана и цифровизирана електроенергийна система, значение на устойчивостта на енергийния сектор, идентифициране на критични инвестиции за устойчивост и адаптиране, както и създаване на свързана регулаторна рамка.

За повече информация вижте тук.

     
Източник: Eurelectric Power Summit

Ключови думи: Power Summit 2022   конференция   среща на върха  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...