Industry Info  
Festo
Festo

Ecomondo и Key Energy 2022 с акцент върху екологичния и енергийния преход - 23.05.2022

23.05.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Тазгодишното издание на международното изложение за екологични технологии и решения Ecomondo отново ще се проведе съвместно с изложението за зелени решения в енергетиката Key Energy от 8 до 11 ноември в Римини, Италия, съобщиха организаторите от Italian Exhibition Group. Двете събития ще се фокусират съответно върху екологичния и енергийния преход на Италия.
 
25-ото издание на Ecomondo ще се проведе в контекста на европейската Зелена сделка и планаза възстановяване на Европейския съюз Next Generation EU, докато 15-ото издание на Key Energy ще представи европейската икономическа политика за декарбонизация. Секторите на кръговата биоикономика и на възобновяемата енергия призовават за по-широко споделяне на европейските стратегически планове, които направляват екологичния и енергийния преход – става дума за проекти и политики, които ще активират публични и частни инвестиции в размер на 1000 млрд. евро до 2030 г., посочват организаторите.
 
Преди провеждането на изложенията през ноември Ecomondo и Key Energy ще отбележат етапите в развитието на екологичния и енергийния преход със серия от международни събития. От 8 до 10 юни ще се проведе симпозиумът за зелени технологии и решения в областта на рециклирането и управлението на отпадъците Green Med Symposium 2022 в Неапол. От 12 до 14 юли ще се състои Ecomondo Mexico 2022 в партньорство с Deutsche Messe, а след това и международното изложение за опазване на околната среда CDEPE China в Чънду.

     
Източник: Italian Exhibition Group

Ключови думи: Italian Exhibition Group   Ecomondo   Key Energy   декарбонизация   ВЕИ   екологични технологии  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...