Industry Info  
Festo
Festo

Televic България инвестира 10 млн. лв. в нова фабрика до Пловдив - 18.05.2022

18.05.2022   |   Начало»Проекти
 

С церемония по първа копка Televic България официално отбеляза старта на строежа на нова производствена база до Пловдив. Инвестицията е в размер на 10 млн. лв., като се планира фабриката да бъде завършена още в края на тази година.

На събитието присъстваха посланикът на Кралство Белгия в България Н. Пр. Фредерик Мьорис, изпълнителният директор на Televic Group Томас Ферщратен, кметът на община Марица Димитър Иванов, както и редица други обществени фигури и журналисти.

Новата база, в която ще се произвежда пълното портфолио от високотехнологични комуникационни системи на Televic, ще бъде разположена в непосредствена близост до първата сграда на Televic в с. Царацово, община Марица, област Пловдив. Новата фабрика ще заема над 5500 кв. м застроена площ, включващи административни и складови площи.

"Изключително съм щастлив от устойчивото развитие на Televic България и възможността да позиционираме тази локация като основен производствен хъб", посочи Томас Ферщратен и допълни, че новата производствена база не само ще създаде повече работни места, но и ще бъде образец за модерно строителство, устойчивост и иновативност в региона.

     
Източник: Televic България

Ключови думи: Televic   комуникационни системи  

Област: Проекти  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Проекти

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...