Industry Info  
Industry InfoSchneider ElectricФилкаб
Л-Клас
Последно от новини

04.12.2023   |   Световното производство на електронни компоненти се възстановява в края на 2023 г., за да започне отново да расте през 2024 г.


04.12.2023   |   Phoenix Contact представи нов AC разпределителен модул за 19" зарядни станции


04.12.2023   |   IFAT Munich 2024 с акцент върху предизвикателствата пред прехода към кръгова икономика


04.12.2023   |   Голяма австрийска компания придобива българската Integra Plastics


01.12.2023   |   Уебинар запознава с новото в европейското законодателство за отопление и охлаждане

CAD PointСПЕЙСКАДАдара ИнженерингАмер Спортс
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Иновативни 3D решения от B2N на Булмедика/Булдентал/Дерма & Естетика 2022

От 18 до 20 май 2022 г. на своя щанд (D7, Зала 3) на специализираното международно изложение за медицина Булмедика/Булдентал/Дерма & Естетика в Интер Експо Център в София фирма B2N Trade представя богатото дентално портфолио на американския производител на 3D решения за дигитален работен протокол и биосъвместими материали Formlabs Dental.
 
С иновативната дигитална технология на Formlabs на пациентите може да се предложи цялостна, съвременна и висококачествена стоматологична грижа.
 
Посетителите на изложението ще могат да се запознаят отблизо с възможностите на Form 3+ и Form 3B+ – най-новите версии на най-продаваната линия професионални SLA 3D принтери на Formlabs. Новите модели предлагат не само по-висока скорост, но и подобрена ефективност на целия работен процес и намаляване на времето за труд от началото до края с новата платформа Build Platform 2.


 
Подобренията в скоростта на принтиране не само правят частите по-бързо, но и правят продуктите по-добри. Когато внасянето на корекции в модела е възможно няколко пъти на ден, крайният резултат е по-обмислен и добре изпипан продукт. С новите Form 3+ и Form 3B+ не е необходимо една промяна в дизайна да забавя процеса – промените могат да бъдат проектирани и отпечатани в един и същи ден, което дава възможност на клиентите да итерират по-често и да създават по-добри продукти.
 
Новата платформа за изграждане Build Platform 2 има патентована технология за бързо освобождаване, която променя из основи работния процес при SLA. С нея отпечатаните детайли се освобождават незабавно от печатната повърхност с едно просто движение на страничните дръжки без необходимост от използване на инструменти и без риск от повреждане на готовите детайли.
 

Допълнителни икономии на време и труд по време на последващата обработка са резултат от подобрената конфигурация на поддръжката, присъща на новите настройки на материалите, въведени във Form 3+ и Form 3B+.

На Булмедика/Булдентал/Дерма & Естетика 2022 екипът на B2N представя и биосъвместимите материали на Formlabs Dental и възможните им приложения в денталната медицина.

С материали като Dental Model Resin, Grey Resin, Castable Wax и Draft Resin може да се изработват бързо и лесно модели за диагностика, ортодонтски модели, отливки за коронки и мостове, както и модели с щифтове, а със смола Dental LT Clear Resin може с 3D принтер да се изработват наведнъж до 8 различни индивидуални модела за по-малко от 2,5 часа и да се започне активно лечение на 8 пациенти в рамките на същия ден. Предлаганият в 4 цвята Temporary CB Resin е подходящ за индиректни възстановявания. Permanent Crown и Denture teeth/Denture base се използват за директно производство на коронки, мостове, фасети и протези по индивидуалната анатомия на пациента. Със смола Surgical guide пък може да се подготвят необходимите водачи спрямо анатомията на пациента при поставянето на зъбни импланти.
 
Освен с работата на 3D принтера екипът от специалисти на B2N запознава присъстващите на изложението Булмедика/Булдентал/Дерма & Естетика 2022 и със системата за постобработка на Formlabs – почистваща машина Form Wash и UV лампa Form Cure, с които се завършва процесът по 3D изработка.

 

 

 

 

 

B2N Ltd Bulgaria
1700 София
бул. Д-р Г. М. Димитров 95
Тел.: +359 896 950 930; +359 877 249 094
E-mail: info@b2n.bg
https://b2n.bg/

     
Източник: B2N

Ключови думи: B2N   Formlabs Dental   3D принтиране   Form 3+   Form 3B+  

Fanuc
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Learn Valley
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...