Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Обмисляте ли мигриране на ERP към облака?

На 14 юни 2022 г. IPL Consulting Group, един от водещите партньори на Infor в Източна Европа, ще проведе безплатен уебинар, посветен на специфичните облачни решения на Infor за производствени компании. Сред разгледаните решения ще бъде и Infor CloudSuite за производство.
 
Днес бизнесът трябва да бъде гъвкав, ефективен и мащабируем, за да може да се възползва от новите възможности. За да бъдат в крак с времето, не само водещите, но и много други компании извършват преход от наследени системи към облачна ERP платформа. Софтуерът Infor Cloud се хоства сигурно чрез Amazon Web Services® (AWS®) и увеличава значително влиянието на бизнес процесите, за да отговори на тези нужди.
 
Уебинарът на тема "Дигитален акселератор: Infor CloudSuite for manufacturing", насочен към лицата, вземащи решения за ERP в индустриалния сектор, ще обясни с какво софтуерът за производство в облак на Infor се различава от другите ERP решения и как с негова помощ се постига подобрение на производителността, точността и работните процеси.
 
Регистрирайте се тук, за да научите повече за Infor CloudSuite за производство и за опита на българска компания при внедряване на ERP в облак.
 
Infor Cloud Solutions се изгражда специално за следните индустрии: аерокосмическа и отбранителна, автомобилостроене, строителство и инженеринг, високи технологии и електроника, промишлено производство.
 
Infor CloudSuite е технологичният "гръбнак", от който се нуждаете, за да модернизирате вашия бизнес.
 
Екипът на IPL Consulting е един от най-опитните във внедряването на решения на Infor LN и Infor Manufacturing и най-големият в Източна Европа. На уебинара специалистите на IPL Consulting ще представят реален опит и предимства от внедряването на Infor Cloud ERP.

 

 

 

 

IPL Consulting България
София 1404
Бул. България 51, Офис сграда Б, ет. 8
Тел.: +359 2 426 0472
E-mail: marketing@iplc.ru
www.iplconsulting.com

 

     
Източник: IPL Consulting

Ключови думи: IPL Consulting   системи за управление   Infor CloudSuite   Cloud ERP   software for manufacturing  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...