Industry Info  
Festo
Festo

Конкурсът Стартирай 4.0 спечели първа награда за Зелена инициатива 2022

13.05.2022   |   Бизнес
 

Конкурсът за дигитална трансформация на българската индустрия "Стартирай 4.0", организиран от Schneider Electric България, спечели първа награда в категория "Зелена инициатива" на b2b Green Аwards 2022.

Фокусът на "Стартирай 4.0" е разбирането, че иновациите водят до намаляване на оперативните разходи, нулеви емисии, повишаване на ефективността и производителността и подобрен бизнес резултат. Това са основни предизвикателства пред световната индустрия в настоящия момент и целта на начинанието на Schneider Electric е средата в България да напредва с добро темпо спрямо глобалните тенденции, посочват от компанията.

"Благодарни сме за наградата и сме особено щастливи, че като организатор на конкурса "Стартирай 4.0" поставихме началото на конкретни действия за дигиталната трансформация в българската индустрия", заяви Калина Петкова, мениджър маркетингови комуникации на Schneider Electric България. "В умната ни фабрика в Пловдив ние вече реализирахме успешно този процес и екипът ни консултира компаниите как да изминат пътя към дигитализацията", допълни Петкова.

Право на участие в конкурса "Стартирай 4.0" имаха всички предприятия, произвеждащи продукти за крайно потребление у нас. Той се осъществи в партньорство с Професионалната асоциация за роботизация и автоматизация (ПАРА), както и с участието на Либхер Хаусгерете Марица, Монделийз Интернешънъл и Коника Минолта. В конкурса се включиха над 30 предприятия.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Стартирай 4.0   дигитализация  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...