Industry Info  
Festo
Festo

ИКЕМ създава трансгранична мрежа за електромобилност с Гърция

13.05.2022   |   Проекти
 

Индустриален клъстер "Електромобили" (ИКЕМ) съобщи, че е избран от Съюза на производителите на екологична енергия – БГ за изпълнител на проект по създаване на трансгранична мрежа за електромобилност с Гърция.

Проектът "MIS 5073400 Electric Vehicles and Charging Crossborders Infrastructure" (E.VE.CR.I) се финансира от Европейския фонд за регионално развитие и от национални фондове на страните, участващи в "ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014 – 2020" за предоставяне на експертиза (правна, финансова, счетоводна, икономическа, инженерна) за трансфер на ноу-хау към потенциални партньори за изграждане на най-малко 25 зарядни станции по пътищата в трансграничната зона с Гърция.

Договорът обхваща общините Доспат, Девин, Широка Лъка, Смолян, Златоград, Чепеларе, Хвойна, Нареченски бани, Бачково, Асеновград, Тополово, Жълт камък, Черноочене, Кърджали, Момчилград, Подкова, Кирково, Крумовград, Ивайловград, Хасково, Димитровград, Харманли, Любимец, Свиленград, Капитан Петко Войвода и ГКПП Златоград и ГКПП Маказа.

В рамките на изпълнението на проекта ИКЕМ ще предостави експертиза под формата на присъствени и онлайн консултации на малки и средни предприятия (МСП) с цел изграждане на зарядни станции по пътищата в трансграничната зона с Гърция.

     
Източник: ИКЕМ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИКЕМ   електромобилност   зарядни станции  

Област: Електроапаратура  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Проекти

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...