Industry Info  
Festo
Festo

Представители на автомобилния сектор от Южна и Източна Европа се събират на конференция в София

13.05.2022   |   Предстоящо
 

От 1 до 3 юни 2022 г. в Интер Експо Център в София ще се проведе международната автомобилна конференция Automotive & Mobility Forum Southern and Eastern Europe 2022. Събитието обединява представители на сектора от Южна и Източна Европа и предлага платформа за споделяне на добри практики, обмяна на опит и идеи, създаване на нови бизнес партньорства, както и възможност за среща с водещите иноватори в автомобилния сектор.

Сред водещите теми на тазгодишното издание са автомобилен софтуер, бъдещето на автономните автомобили, свързана мобилност в дигиталната ера, дигитализация на производствените процеси и др.

Участниците във форума ще имат възможност да посетят безплатно производствени бази на доставчици от първо ниво (Tier 1), сред които базите на Festo и Melexis в София.

Програмата включва седем тематични сесии, посветени на трансформацията в автомобилната индустрия в Южна и Източна Европа, тенденциите в иновациите и технологиите за новата автомобилна ера, ролята на автомобилните софтуерни решения като двигатели на трансформацията на автомобилната индустрия, дигитализацията на производствените процеси и повишаването на производствената ефективност, Индустрия 4.0 след COVID-19, умни фабрики, стартъпите като движеща сила за иновации и растеж, екологичната устройчивост и тенденциите при веригите на доставки и логистиката в автомобилния сектор.

На кръгла маса в рамките на форума ще бъде обсъдено настоящето и бъдещето на българския автомобилен парк, като дискусията се организира в сътрудничество с Асоциацията на автомобилните производители.

Повече за програмата на Automotive & Mobility Forum Southern and Eastern Europe 2022 и възможностите за участие вижте тук.

     
Източник: Аутомотив Клъстер България; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Аутомотив Клъстер България   Automotive & Mobility Forum Southern and Eastern Europe   автомобилна индустрия  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...