Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Аква Джет обяви нова плунжерна помпа URACA P3-19

11.05.2022   |   Технологии
 

Аква Джет обяви нова високонапорна плунжерна помпа URACA P3-19. 

От компанията споделят, че с по-високата си плътност на мощността, помпата не само замества предишния модел KD708, но и отваря по-големи възможности на приложение с минимум 10% завишена мощност.

"URACA придава особено значение на високата плътност на мощността и възможно най-продължителна работа на помпите при изключително стабилен работен режим. Това обстоятелство и високото ниво на надеждност се дължат на изключителното одобрение на помпите от страна на клиентите. Новата трансмисия е оборудвана със стандартно уплътнение. Практически идентичните размери на укрепване в сравнение с KD708 позволяват безпроблемна подмяна на всички предишни модели, само че сега помпата е с по-малко тегло и в по-компактен дизайн", коментират от Аква Джет.

От компанията посочват, че компактният дизайн е удачен, когато помпата се монтира в превозни средства за почистване на канализация особено след като е обърнато специално внимание на възможно най-ниската точка на разполагане на свързващия вал, за да се осигури безпроблемен монтаж върху всяко едно шаси. "Ниското тегло от само 162 кг, което включва и интегрираната скоростна кутия, гарантира значително подобрен полезен товар на превозните средства. Особено когато се работи с рециклирана вода, P3-19 допринася за екологично оптимално използване на вода, енергия и ресурси", допълват още от компанията.

     
Източник: Аква Джет 2011

Ключови думи: Аква Джет 2011   Aqua Jet 2011   високонапорна плунжерна помпа   URACA P3-19  

Област: ВиК  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА НА ВиК
на специализирания портал Water-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Технологии

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...