Industry Info  
Festo
Festo

Представят добри практики в областта на декарбонизацията на конференция в София - 11.05.2022

11.05.2022   |   Начало»Събитията
 

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) организира в партньорство с Френско-Българската търговска и индустриална камара (ФБТИК) конференция на тема "Декарбонизация – българският преход и актуални практики от бизнеса", която ще се проведе в присъствена форма на 19 май 2022 г. от 10:00 ч. в София.

Целта на събитието е да представи настоящи и бъдещи проекти в рамките на декарбонизацията, които се предвиждат от страна на държавата и засегнатите региони в страната, както и добри примери и практики от страна на членове на двете камари.

В теоретичната част на конференцията експерт на Министерство на околната среда и водите (МОСВ) ще представи политиките за декарбонизация на национално ниво, а представители на институти, университети и неправителствени организации ще разкажат за своите дейности по темата. В практическата част представители на бизнеса ще презентират свои осъществени проекти за декарбонизация, както и бъдещи инициативи.

Събитието ще бъде на български и английски език със симултанен превод. Можете да се регистрирате за участие то 17 май 2022 г. тук.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   ФБИТК   МОСВ   декарбонизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...