Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation е носител на наградата CIO 100 за 2022 г.

10.05.2022   |   Бизнес
 

Rockwell Automation е носител на наградата CIO 100 на Foundry за 2022 г. Повече от 30 години наградите CIO 100 се връчват на отличили се иновативни организации по целия свят, които демонстрират най-високото ниво на стратегическо и оперативно съвършенство в ИТ сферата.

 

"Тази година CIO 100 се дава за решителност, иновации и екипна работа. Много проекти са свързани с рационализиране на потоците от данни и знания в сферата на бизнес управлението, иновативни концепции като метавселената и стимулиране на стойността по време на пандемията по безброй начини. За нас е чест да покажем тези постижения и хората, които стоят зад тях, като се съберем, за да отбележим годишните награди CIO 100 в Калифорния през август", коментира Ан МакКрори, вицепрезидент на групата Customer Experience & Operations във Foundry.

 

"Наградите CIO 100 са престижна програма и за Rockwell Automation е чест да получи това признание за усилията за трансформация в цялата компания. Трансформацията никога не е лесна и изисква ангажираност. Никоя група или човек не може самостоятелно да изпълни програма за трансформация – това изисква екипна работа. Познавайки предизвикателствата в процеса на трансформация, освен необходимостта от извършване на ежедневни операции, ние бяхме наясно, че е необходимо да се отличим като компания", коментира Крис Нардекия, старши вицепрезидент и главен директор Дигиталност и информация в Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   CIO 100   Foundry   ИТ сфера  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...