Industry Info  
Festo
Festo

INTERFORST 2022 представя последните иновации в областта на машините за дърводобив

10.05.2022   |   Предстоящо
 

Тазгодишното издание на международното изложение за горското стопанство INTERFORST ще представи последните иновации при специализираните машини за дърводобив и транспортиране на дървесина, както и широка гама от компоненти и резервни части за надграждане на вече съществуващо оборудване. Събитието ще се проведе от 17 до 20 юли 2022 г. в Мюнхен.
 
На последното издание на INTERFORST през 2018 г. над 170 изложители показаха как реално може да се повиши ефективността на добива и извозването на дървесина. Тази година организаторите от Messe Muenchen очакват в изложението отново да се включат редица от водещите компании в сектора и да бъдат показани нови версии на съществуващи продукти.
 
На INTERFORST през 2018 г. близо 80 компании показаха машини за транспортиране на дървесина и други видове оборудване, включително товарни кранове, хващачи и ротатори. Сред изложителите на консумативи за машини за дърводобив бяха ASPEN-Produkte Handel, BayWa, CLEANLIFE, Costenoble, Kettlitz-Chemie, Medialub, Georg Oest, Mineraloelwerk, SAILER Mineraloelhandel, STIHL Vertriebszentrale и Storz, а специализирани хидравлични и пневматични системи за тежките машини, използвани в дърводобива, показаха компании като A1-Hydraulics, BIBUS HYDRAULIK Group, HANSA-FLEX, Hydac International, Sauer Bibus, Schema Hydraulik и Hydraulik.
 
INTERFORST 2022 ще хвърли светлина и върху възможностите за повишаване на ефективността на оборудването за дърводобив, които допринасят за устойчивостта и по-дългия му експлоатационен живот, като покаже резервни части и широка гама от аксесоари за надграждане и разширяване на възможностите на съществуващото оборудване. Ще бъдат предложени и решения на някои екологични проблеми в сектора, като например оставянето на следи от тежкотоварното оборудване в горите. Сред изложителите, които показаха вериги и друго оборудване за машини за дърводобив през 2018 г., бяха BayWa, ContiTech Transportbandsysteme, Nuhn, pewag Schneeketten и TracMec.
 
На изложението т.г. ще бъдат показани и преносими резервоари за гориво, които могат да се позиционират точно там, където са необходими, помагайки на дърводобивните компании да пестят време и пари. Моделите варират по размер, дизайн и материали в зависимост от конкретните нужди. Сред изложителите в тази област през 2018 г. бяха CEMO, MLB Lager- und Behältertechnik и Rietbergwerke.
 
Повече за INTERFORST 2022 вижте тук.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Messe Muenchen

Ключови думи: ГБИТК   Messe Muenchen   INTERFORST   дърводобив   машини  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...