Industry Info  
Festo
Festo

Международното изложение за електрооборудване Amper 2022 ще се проведе от 17 до 20 май

05.05.2022   |   Предстоящо
 

Международното изложение за електрооборудване и решения за автоматизация Amper 2022 ще се проведе на живо от 17 до 20 май в Бърно, Чехия. Участието си в него вече са потвърдили 570 изложители.

Автоматизацията и дигитализацията в индустрията ще бъдат сред водещите теми на изложението. Посетителите ще имат възможност да се запознаят отблизо и да изпробват софтуерни и хардуерни решения за автоматизация и дигитална трансформация на производството. Последните тенденции в тази сфера ще бъдат дискутирани по време на специализирания форум за автоматизация и дигитализация Amper Automation & Digitalization 2022.

Важна част от съпътстващата програма е и Amper e-Motion. Събитието ще се фокусира върху динамичния сектор на електромобилността. Ще бъдат показани най-новите електрически и хибридни автомобили и модерни инфраструктурни съоръжения за електромобили.

Конференция "Ефективна електромобилност в умните градове" ще се проведе в рамките на Amper Smart & Safe City 2022. Ще бъдат представени и нови решения в областта на защитата на информационните и комуникационните технологии.

В рамките на съпътстващата програма за пети пореден път ще се проведе и Amper Startup Show. Основната му цел е да подкрепи стартиращите компании и да предложи отлични условия за представянето им. Тази година на събитието ще бъдат показани интересни решения в областта на интернет на нещата, енергийния и производствения мониторинг, умни сензори и качествен контрол с изкуствен интелект.

Както всяка година, така на 28-то издание на изложението ще бъдат връчени наградите Golden Amper, с които се отличават най-добре представителите се изложители.

Повече за изложението можете да видите тук.

     
Източник: Terinvest

Ключови думи: Amper   автоматизация   дигитализация   електромобилност  

Област: Електроапаратура  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...